Jste si jisti, že chcete provést tuto operaci?
Celá vejce našleháme do pěny s vanilkovým extraktem a cukrem, čím více našleháte vajíčka s cukrem, tím bude mít beránek nadýchanější piškotovou konzistenci. Poté do pěny přidáme tvaroh, který opět zašleháme. Postupně...
K obsahu sáčku Mazance bez lepku přidáme 350 ml vlažné vody nebo mléka, 2 žloutky, 10 g sušeného droždí a 80 g másla. Vypracujeme těsto, které necháme asi 60 minut kynout. Z vykynutého těsta tvarujeme...
Z uvedených surovin si vypracujeme těsto, které se necháme kynout 45 minut až 1 hodinu v pokojové teplotě. Těsto z pohankové mouky nenakyne tolik, jako tomu bývá u klasického kynutého těsta, ale maličko...
Vejce, cukr a vanilinový cukr vyšlehejte do husté pěny (jen díky tomu budete mít povrch hezky křupavý a prostředek dortíku vláčný). Poté v mléce rozmixujte listový špenát a přidejte k vyšlehané směsi....
Mrkev nastrouháme a mandle nadrtíme na mouku (nebo odvážíme mandlovou mouku). Vejce vyšleháme s cukrem a vanilinovým cukrem. Postupně přidáme olej a nastrouhanou mrkev. V jiné míse smícháme mandlovou mouku,...
K obsahu sáčku Mazance bez lepku přidáme 350 ml vlažné vody nebo mléka, 2 žloutky, 10 g sušeného droždí a 80 g másla. Vypracujeme těsto, které necháme asi 60 minut kynout. Z vykynutého těsta nabíráme...
Nejprve si založíme kvásek. Na 15 min necháme na teplém místě ve vodě rozmíchané droždí, lžičku cukru a lžíci Univerzální směsi bez lepku. Poté všechny ingredience kromě vajíčka pořádně smícháme a necháme...
Nejprve si ze 150 ml vody, droždí, cukru a dvou lžic Univerzální směsi bez lepku uděláme kvásek, který pořádně promícháme a necháme vzejít cca 20 minut na teplém místě. Vedle smícháme univerzální bezlepkovou...
Cukr, žloutky a vodu vyšleháme v míse do pěny. Přidáme olej a Univerzální směs bez lepku promíchanou s bezlepkovým kypřicím práškem. Vše dobře promícháme a nakonec lžicí lehce zapracujeme tuhý sníh z vyšlehaných...
Jste si jisti, že chcete provést tuto operaci?