Raz dva navařeno...

Želírovací cukry

Do těchto směsí pro přípravu džemů i marmelád už nepotřebujete přidávat nic jiného, než ovoce. Cukr je součástí směsi. Proč džem kupovat, když si v každé části sezóny můžete udělat vlastní? Inspiraci hledejte v našich receptech

Jak vybrat nejvhodnější přípravek pro vaření džemů a marmelád? Přehled najdete → ZDE ←. Ale jedna malá nápověda: 1:1 znamená, že počítáte spíše s kyselým ovocem (1 díl cukru, 1 díl ovoce). Pokud zvolíte 4:1 mělo by být ovoce sladké (4 díly ovoce, 1 díl cukru).

Filtrování

VYPNOUT VŠE

Akční cena 74,00 Kč

Původní cena 74,00 Kč

Milujete vůni čerstvě sklízeného ovoce, kterému nikdy neodoláte a každý druhý kousek skončí ve vaší puse? Pokud však ...

Akční cena 43,00 Kč

Původní cena 43,00 Kč

Dáváte při slazení přednost třtinovému cukru? Už jste jej někdy využili i při zavařování? Třtinový želírovací cukr 4:...

Akční cena 40,00 Kč

Původní cena 40,00 Kč

Víte, jaký je jeden z nejoblíbenějších druhů ovoce? Tipovali jste jahody? Správně! Jahody milují děti i dospělí. Nejl...

Akční cena 43,00 Kč

Původní cena 43,00 Kč

Zavařování je v kurzu. Domácí džemy navíc nejsou tabu ani pro diabetiky. Proto neváhejte a připravte si sladký džem, ...

Akční cena 39,00 Kč

Původní cena 39,00 Kč

Věděli jste, že džem můžete připravit i v domácí pekárně? Pokud máte rádi nové věci a rádi zkoušíte nové receptury, z...

Akční cena 40,00 Kč

Původní cena 40,00 Kč

Patříte k milovníkům palačinek či lahodného perníku? V tom případě by ve vaší spíži neměly chybět skleničky s ovocným...

Akční cena 30,00 Kč

Původní cena 30,00 Kč

Při pohledu na koše sklizeného ovoce si říkáte, že se letošní úrodě dařilo? Jahody, meruňky, hrušky, švestky - ať už ...