Jste si jisti, že chcete provést tuto operaci?
Existuje mnoho postupů, jak zeleninu zpracovat a uchovat. Mezi nejčastější patří zavařování, nakládání, mražení a fermentace. Proces fermentace vyžaduje více zkušeností, na mraženou zeleninu zase potřebujete...
Který sýr na gril je nejvhodnější? Při grilování sýrů použijte ty, které se teplem nerozpouští. Pevné sýry jako halloumi nebo Oštiepok můžete dát rovnou na gril, měkčí sýry typu hermelín, tvarůžky či...
Přírodní citrusový pektin ve formě prášku je skvělým pomocníkem pro zdravé zavařování a želírování. Tím ale jeho role nekončí. V potravinářství se používá také jako bezpečný přírodní stabilizátor, emulgátor...
Zázračný zelený prášek není jen trend Tento čaj by doma měli mít jak vyznavači zdravého životního stylu, tak lidé, kteří hledají alternativu kávy. Dokáže totiž předat tělu energii na celý den. Matcha...
aneb jak na burgery bez masa Proč si dát burger bez masa? Burgery bez masa jsou jasnou volbou pro lidi, kteří jsou vegetariáni nebo vegani. To ovšem neznamená, že jsou určené jen pro ně. Vyměnit...
aneb jak s jáhlovou moukou pracovat V článku se dozvíte: Jaké jsou benefity jáhlové mouky a proč ji vlastně používat? Jak jáhlovou mouku kombinovat s ostatními moukami? K čemu se jáhlová mouka nejlépe...
aneb jak s pohankovou moukou pracovat V článku se dozvíte: Jestli je každá pohanková mouka bezlepková? Jaké jsou její benefity a proč ji vlastně používat? K čemu se pohanková mouka nejlépe hodí a jak...
Jste si jisti, že chcete provést tuto operaci?