Jste si jisti, že chcete provést tuto operaci?
Existuje mnoho postupů, jak zeleninu zpracovat a uchovat. Mezi nejčastější patří zavařování, nakládání, mražení a fermentace. Proces fermentace vyžaduje více zkušeností, na mraženou zeleninu zase potřebujete...
Přírodní citrusový pektin ve formě prášku je skvělým pomocníkem pro zdravé zavařování a želírování. Tím ale jeho role nekončí. V potravinářství se používá také jako bezpečný přírodní stabilizátor, emulgátor...
Zázračný zelený prášek není jen trend Tento čaj by doma měli mít jak vyznavači zdravého životního stylu, tak lidé, kteří hledají alternativu kávy. Dokáže totiž předat tělu energii na celý den. Matcha...
aneb jak s jáhlovou moukou pracovat V článku se dozvíte: Jaké jsou benefity jáhlové mouky a proč ji vlastně používat? Jak jáhlovou mouku kombinovat s ostatními moukami? K čemu se jáhlová mouka nejlépe...
Jste si jisti, že chcete provést tuto operaci?