Raz dva navařeno...

Zavařování

Jak vybrat správný přípravek pro vaření džemů a marmelád? Přehled najdete → ZDE ←. Ale drobná nápověda pro začátečníky: 1:1 znamená, že je směs vhodná pro kyselejší ovoce (1 díl cukru, 1 díl ovoce). Pokud zvolíte 4:1, mělo by být ovoce sladké (4 díly ovoce, 1 díl cukru). Potřebujete pár rad k vaření džemů? Pojďte sem. Klikněte také na naše tipy na domácí džemy z jahod, meruněk či malin, nebo na tipy na citrusové marmelády, sirupy či med.

Filtrování

VYPNOUT VŠE

77,00 Kč

Ne všichni mají to štěstí, že si mohou dopřát sladké, kdykoli na něj dostanou chuť. Ať už kvůli hmotnosti, nebo kvůli...

74,00 Kč

Milujete vůni čerstvě sklízeného ovoce, kterému nikdy neodoláte a každý druhý kousek skončí ve vaší puse? Pokud však ...

43,00 Kč

Dáváte při slazení přednost třtinovému cukru? Už jste jej někdy využili i při zavařování? Třtinový želírovací cukr 4:...

43,00 Kč

Zavařování je v kurzu. Domácí džemy navíc nejsou tabu ani pro diabetiky. Proto neváhejte a připravte si sladký džem, ...

40,00 Kč

Víte, jaký je jeden z nejoblíbenějších druhů ovoce? Tipovali jste jahody? Správně! Jahody milují děti i dospělí. Nejl...

40,00 Kč

Patříte k milovníkům palačinek či lahodného perníku? V tom případě by ve vaší spíži neměly chybět skleničky s ovocným...

39,00 Kč

Věděli jste, že džem můžete připravit i v domácí pekárně? Pokud máte rádi nové věci a rádi zkoušíte nové receptury, z...

Ovocný pektin

20 g skladem

38,00 Kč

Je vaše spíž po zimě jako vymetená a vy už se těšíte, jak se vrhnete na vyrábění těch nejvybranějších džemů a marmelá...