Raz dva navařeno...

Zavařování

Jak vybrat správný přípravek pro vaření džemů a marmelád? Přehled najdete → ZDE ←. Ale drobná nápověda pro začátečníky: 1:1 znamená, že je směs vhodná pro kyselejší ovoce (1 díl cukru, 1 díl ovoce). Pokud zvolíte 4:1, mělo by být ovoce sladké (4 díly ovoce, 1 díl cukru). Potřebujete pár rad k vaření džemů? Pojďte sem. Klikněte také na naše tipy na domácí džemy z jahod, meruněk či malin, nebo na tipy na citrusové marmelády, sirupy či med.

Filtrování

VYPNOUT VŠE

Akční cena 9,21 Kč

Původní cena 9,21 Kč

Zbožňujete džemy ale chcete se vyhnout nadměrné konzumaci sacharózy? Nevěšte hlavu. Díky Želírfixu s ovocným cukrem, ...

JamFix 3:1

25 g Skladem

Akční cena 15,03 Kč

Původní cena 15,03 Kč

Kompoty u vás nefrčí, ale po dobrých marmeládách a džemech se vždy slehne zem? Aby byly ještě lepší, máme pro vás skv...

JamFix 2:1

25 g Skladem

Akční cena 13,51 Kč

Původní cena 13,51 Kč

Už se těšíte na letošní sklizeň ovoce? Pokud budete mít dostatek meruněk či jiného kyselejšího ovoce, nachystejte si ...

JamFix 1:1

25 g Skladem

Akční cena 13,10 Kč

Původní cena 13,10 Kč

Aby vám šlo želírování skutečně od ruky, máme pro vás skvělý JamFix 1:1. Výborný je především pro kyselé ovoce. A pro...

Akční cena 66,04 Kč

Původní cena 66,04 Kč

Pro ty, kteří se chtějí z různých důvodů vyhnout klasickému řepnému cukru a nebo prostě chtějí vyzkoušet něco jiného,...

Akční cena 42,43 Kč

Původní cena 42,43 Kč

Patříte k milovníkům palačinek či lahodného perníku? V tom případě by ve vaší spíži neměly chybět skleničky s ovocným...

Akční cena 60,30 Kč

Původní cena 60,30 Kč

Milujete vůni čerstvě sklízeného ovoce, kterému nikdy neodoláte a každý druhý kousek skončí ve vaší puse? Pokud však ...

Ovocný pektin

20 g Skladem

Akční cena 19,45 Kč

Původní cena 19,45 Kč

Vyberte balení

Je vaše spíž po zimě jako vymetená a vy už se těšíte, jak se vrhnete na vyrábění těch nejvybranějších džemů a marmelá...

Akční cena 7,83 Kč

Původní cena 7,83 Kč

Vyberte balení

Víte, co vznikne, když smícháte čerstvě natrhané jahody s želírovacím cukrem a přidáte trochu kyseliny citrónové? Poc...