Vánoční bezlepkové sušenky

Po příjemné zimní procházce oceníte horký čaj a k němu něco sladkého. Co třeba domácí vánoční sušenky?
S laskavým svolením Kristýny Chadrabové @nonglutine, která recept vymyslela, upekla, vyfotila a umožnila nám jeho použití.
Postup
Postup
Všechny suroviny uhněteme do hladkého tuhého těsta buď v kuchyňském robotu nebo na válu. Těsto necháme minimálně hodinu odpočinout v lednici.
Vál si podsypeme bezlepkovou moukou a těsto vyválíme. Vykrajujeme libovolné tvary a dáme do předem vyhřáté trouby na 180 °C. Pečeme cca 10 minut.
Po vychladnutí zdobíme čokoládou nebo cukrovou polevou.
Vytisknout receptSuroviny
Suroviny
- 175 g Rýžové mouky Labeta
- 1 lžička Kypřicího prášku do pečiva bez lepku Labeta
- 1 lžička Jedlé sody Labeta
- 1 lžíce Vanilinového cukru Labeta
- špetka soli
- 100 g cukru
- 1 vejce
- 100 g másla
Použité produkty