Rafinované višně v ořechovém kabátku

Milujete višně v čokoládě? Pak musíte určitě vyzkoušet tyto úžasné višně v ořechovém těstíčku. Připravíte si je během 15 minut a pochutnáte si na nich nejen o vánocích!
Postup
Postup
Připravíme si plech s pečícím papírem a nádobku s vodou, višně necháme okapat od přebytečné tekutiny. Zapneme troubu na 200 °C.
Bílky vidličkou zamícháme s ořechovou náplní. Lehce navlhčíme konečky prstů a višně rychle obalujeme v hustém ořechovém těstíčku a pokládáme na pečící plech. Co nejdříve dáme péci a ještě horké na plechu poprášíme směsí moučkového a vanilinového cukru.
Vytisknout recept
Suroviny
Suroviny
- 250 g Ořechové náplně Labeta
- 5 vaječných bílků
- 30 višní namočených v alkoholu
- 20 g Vanilinového cukru Labeta a moučkový cukr na obalení
Použité produkty