Proteinové bezlepkové palačinky se špenátem
Tohle musíte ochutnat! Je to raz dva a pokud je nebudete připravovat jen pro sebe, tak sklidíte blažené úsměvy. Vsadíme si na to.
Postup
Postup
Brynzu a zakysanou smetanu vyšleháme do hladkého krému, vmícháme nadrobno nakrájenou cibulku, listový špenát a dáme vychladit do lednice. Palačinky připravíme dle návodu na obale a každou zvlášť potřeme vychlazenou směsí, zabalíme ji, rozkrojíme na půlku a stavíme jednu vedle druhé (řezem vždy nahoru) do máslem vymazané zapékací misky. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 °C a zapékáme asi 15 minut. Hotové palačinky servírujeme s čerstvou bazalkou nebo posypané jarní cibulkou.
Vytisknout receptSuroviny
Suroviny
- 1 balení Proteinových palačinek bez lepku Labeta
- 300 g brynzy
- 100 g zakysané smetany
- 1 menší cibule
- listový špenát dle chuti
- na ozdobu: bazalka nebo jarní cibulka
Použité produkty