Raz dva navařeno...

Proteinové bezlepkové palačinky se špenátem

Tohle musíte ochutnat! Je to raz dva a pokud je nebudete připravovat jen pro sebe, tak sklidíte blažené úsměvy. Vsadíme si na to.

Postup

Postup

Brynzu a zakysanou smetanu vyšleháme do hladkého krému, vmícháme nadrobno nakrájenou cibulku, listový špenát a dáme vychladit do lednice. Palačinky připravíme dle návodu na obale a každou zvlášť potřeme vychlazenou směsí, zabalíme ji, rozkrojíme na půlku a stavíme jednu  vedle druhé (řezem vždy nahoru) do máslem vymazané zapékací misky. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 °C a zapékáme asi 15 minut. Hotové palačinky servírujeme s čerstvou bazalkou nebo posypané jarní cibulkou.

Vytisknout recept

Suroviny

Suroviny