Kokosové květinky bez lepku

Cukroví slepované marmeládou je vánoční klasikou. Upečte si letos tyto krásné květinky ochucené kokosem!
S laskavým svolením Zdeňky Mazúrové @lisci_mlsani, která recept vymyslela, upekla, vyfotila a umožnila nám jeho použití.
Postup
Postup
Všechny suroviny na těsto dáme do robotové mísy a necháme zpracovat do hladkého těsta. Zatím si rozehřejeme troubu na 160 °C. Plechy vyložíme pečicím papírem.
Po částech odebíráme těsto, které na lehce pomoučeném vále vyválíme na plát a vykrajujeme požadované tvary.
Upečeme do zlatova a zcela vychladlé slepujeme marmeládou, popř. zdobíme čokoládovou polevou.
Vytisknout receptSuroviny
Suroviny
- 250 g Univerzální směsi bez lepku Labeta
- 200 g změklého másla
- 120 g cukru moučka
- 1 Vanilinový cukr Labeta
- 100 g mletého kokosu
- Na dokončení rybízová marmeláda a čokoládová poleva (nemusí být)
Použité produkty