Raz dva navařeno...

Kokosové kostky „Raffaello“ bez lepku

Lahodná pochoutka, která vás přenese do ráje tropických chutí. Ideální sladkost pro všechny milovníky kokosu, kteří hledají bezlepkovou alternativu svých oblíbených dezertů.

S laskavým svolením Gabriely Šeršeňové @glutenfree_sky, která recept vymyslela, upekla, vyfotila a umožnila nám jeho použití.

Postup

Postup

Smetanu vyndáme z lednice a necháme dojít pokojové teploty. Vejce vyšleháme s oběma cukry do pěny, přidáme mléko, univerzální směs a nakonec vmícháme kypřicí prášek. Těsto nalijeme na plech s pečicím papírem a rovnoměrně posypeme kokosem.

Pečeme při 160 °C dokud špejle, kterou zapíchneme doprostřed těsta, nezůstane suchá. Po upečení vyndáme a rovnoměrně zalijeme upečené těsto smetanou.

Vytisknout recept

Suroviny

Suroviny