Raz dva navařeno...

  • Domů
  • Aktuality
  • Nová řada EVELÍNA - představujeme nové směsi pro přípravu jídel

Nová řada EVELÍNA - představujeme nové směsi pro přípravu jídel

18.05.2022

Jaké výrobky se v této řadě skrývají? Směsi jsou namíchány bez alergenů: laktózy a bez lepku, jsou vhodné i pro děti: s nízkým obsahem soli a cukru, jsou namíchány pouze ze surovin přírodního původu: bez umělých konzervantů, barviv a aromat, bez zvýrazňovačů chutí a vůní. Naše výrobky připravíte rychle, jednoduše a v každé kuchyni. Více se dozvíte ZDE.

Představujeme první produkty z této řady:

Rychlé pánve jsou ve své podstatě velmi kvalitní pečivo low carb, bez lepku a laktózy, které připravíte velmi rychle čerstvé a vytvoříte s ním řadu chutných a zdravých jídel. 

Italská rychlá pánev

Ze směsi upečeme placku, plníme jí jako sendvič sýrem, pomazánkou, pršutem, zdobíme cherry rajčaty, čerstvými lístky bazalky a zakápneme olivovým olejem. Pro více inspirace klikněte a zjistěte, jak ze směsi například připravit sendvič nebo slaný dort.
Složení: lněná mouka, pohanková mouka, sušená zelenina v různém poměru (rajčata, mrkev, cibule, pastiňák, celer, paprika, česnek, pažitka, petrželová nať), sušené droždí, chia semena, směs koření (česnek, oregano, majoránka, tymián, saturejka, rozmarýn), extrakty koření, jedlá sůl.

 

Rakouská rychlá pánev

Ze směsi upečeme na pánvi placku, ze které připravíme svačinu nebo korpus pro zdravý dort. Perfektní chuti dosáhneme, pokud placky plníme mascarpone, ozdobíme ořechy a zakápneme medem nebo zdravým sirupem. Pro více inspirace klikněte a zjistěte, jak ze směsi například připravit sendvič nebo zdravější dort.
Složení: lískové ořechy mleté 33 %, mák mletý termostabilizovaný 20 %, kokosová mouka, slunečnicová semena, pohanková mouka, dýňová semena, lněná mouka, chia semena, sušené droždí, směs koření (skořice, muškátový oříšek), citronová kůra, jedlá sůl.

 

Indická rychlá pánev

Upečenou placku můžeme jíst jen tak, plněnou jako sendvič nebo s ní pracujeme jako s korpusem na slaný dort. Plníme nebo zdobíme jí podle své chuti, ale pokud ji přizdobíme kurkumou, kari nebo koriandrem, získáme voňavé a Indií inspirované jídlo. Pro více inspirace klikněte a zjistěte, jak ze směsi například připravit sendvič nebo slaný dort.
Složení: cizrnová, lněná a pohanková mouka, sušená zelenina v různém poměru (rajčata, mrkev, cibule, pastiňák, celer, paprika, česnek, pažitka, petrželová nať), sušené droždí, chia semena, směs koření (kurkuma, kmín, koriandr, chilli, skořice), jedlá sůl, citronová kůra, extrakty koření.

Přihlašte se k odběru našeho NEWSLETTERU a získejte 5% slevu na vaše nákupy, zajímavé recepty i další novinky.