Slané palačinky z cizrnové mouky

Máte chuť na snídani na vidličku? I pro vás, celiaky, máme tip na křupavé slané palačinky z bezlepkové cizrnové mouky. Udělejte si krásné a chutné ráno!
S laskavým svolením Kristýny Chadrabové @nonglutine, která recept vymyslela, upekla, vyfotila a umožnila nám jeho použití.
Postup
Postup
Všechny suroviny ručně smícháme a těsto necháme 20 minut odstát. Potom vše ještě jednou promícháme a smažíme na olivovém oleji, jako klasické palačinky. Placky se dají použít i jako
wrapy, pokud se podaří připravit je tenoučké. Výborné jsou například jako doplněk anglické snídaně.
Suroviny
Suroviny
- 100 g Cizrnové mouky hladké Labeta
- 1 x vejce
- 10 g olivového oleje
- lžička soli
- 125 ml vody
Použité produkty