Sladké lívance z haluškového těsta
Hledáte jednoduchý recept na rychlé lívance, po kterých se budete ještě dlouho olizovat? Ušetříme vám čas. Máme pro vás jeden recept na naprosto dokonalé sladké lívance z haluškového těsta. Zvládnete je levou zadní. Nezapomeňte je vylepšit některou z vašich skvělých domácích marmelád a čerstvým ovocem. Pokud najdete doma šlehačku, máte naprosto bezkonkurenční snídani či dezert po dobrém obědě.
Postup
Postup
Směs na halušky smícháme s kypřicím práškem, vejci a mlékem. Vymícháme hladké těsto. Na pánvi rozpálíme olej. Těsto nabíráme lžící, vkládáme do rozpáleného oleje a mírně rozetřeme do velikosti lívance. Opékáme z obou stran dozlatova.
Náš tip
• lívance jsou nejlepší s čerstvým ovocem a domácí marmeládou, kterou zvládnete v kterémkoliv ročním období →inspirujte se←
Vytisknout recept
Suroviny
Suroviny
- Halušky Labeta
- Kypřicí prášek Labeta
- 4 vejce
- 345 ml vody
- ovoce a džem na ozdobu
Použité produkty