Skořicové bezlepkové hvězdičky se sněhovou polevou

Tyto sněhové hvězdičky se stanou nejen krásnou ozdobou vašeho vánočního stolu!
S laskavým svolením @glutenfree_denisa, která recept vymyslela, upekla, vyfotila a umožnila nám jeho použití.
Postup
Postup
Bílky vyšlehejte s moučkovým cukrem do husté pěny. Zhruba třetinu vyšlehaných bílků dejte stranou (bude z nich poleva). Ke zbytku vyšlehaných bílků postupně přidejte mouku, namleté vlašské ořechy, skořicový cukr a špetku soli. Těsto důkladně promíchejte a dejte alespoň na hodinu odpočinout do lednice.
Po vyndání z lednice těsto vyválejte a vykrájejte hvězdičky. Hvězdičky potřete bílkovou polevou a pečte na plechu vyloženém pečicím papírem na 150 °C zhruba 15 minut.
Vytisknout receptSuroviny
Suroviny
- 150 g Rýžové mouky hladké Labeta
- 100 g mletých vlašských ořechů
- 100 g moučkového cukru
- 2 bílky
- 40 g Skořicového cukru Labeta
- špetka soli
Použité produkty