Raz dva navařeno...

Mangový chia pudink se včelím pylem

Připravte si zdravou, hodnotnou a velmi chutnou snídani. Chia pudink vás skvěle nastartuje do každého dne!

S laskavým svolením Kristýny Chadrabové @nonglutine, která recept vymyslela, připravila, vyfotila a umožnila nám jeho použití.

Postup

Postup

Chia semínka zalijeme mlékem a pořádně zamícháme. Přidáme lžíci medu a dáme na 2 - 3 hodiny do lednice. Chodíme každých 30 minut promíchávat, aby semínka bobtnala rovnoměrně a nedělaly se hrudky. 

Mezitím v kastrůlku rozvaříme mango. Když je mango měkké, přidáme 2 lžíce medu a vše rozmixujeme. Dáme vychladnout a po vychladnutí přimícháme 2 lžičky včelího pylu

Do dvou menších skleniček pak střídavě vrstvíme. Nejlepší je nechat ještě přes noc uležet.

Vytisknout recept

Suroviny

Suroviny