Mangový chia pudink se včelím pylem
Připravte si zdravou, hodnotnou a velmi chutnou snídani. Chia pudink vás skvěle nastartuje do každého dne!
S laskavým svolením Kristýny Chadrabové @nonglutine, která recept vymyslela, připravila, vyfotila a umožnila nám jeho použití.
Postup
Postup
Chia semínka zalijeme mlékem a pořádně zamícháme. Přidáme lžíci medu a dáme na 2 - 3 hodiny do lednice. Chodíme každých 30 minut promíchávat, aby semínka bobtnala rovnoměrně a nedělaly se hrudky.
Mezitím v kastrůlku rozvaříme mango. Když je mango měkké, přidáme 2 lžíce medu a vše rozmixujeme. Dáme vychladnout a po vychladnutí přimícháme 2 lžičky včelího pylu.
Do dvou menších skleniček pak střídavě vrstvíme. Nejlepší je nechat ještě přes noc uležet.
Vytisknout receptSuroviny
Suroviny
- 2 lžičky Včelího pylu rouskovaného Labeta
- 40 g chia semínek
- 200 ml mléka
- 3 lžíce medu
- 250 g mraženého manga
Použité produkty