Krokety z haluškového těsta
Každý z nás čas od času trochu zhřeší. Někteří ujíždějí na sladkém, jiní dávají přednost masu a někteří zkrátka a dobře neodolají smaženým kroketám. Přesně pro tyto případy pro vás máme recept na vynikající krokety z haluškového těsta. Ať už do nich přidáte bylinky, česnek či jinou vaši oblíbenou ingredienci, během chvilky se můžete těšit na křupavé bramborové krokety.
Postup
Postup
Směs na Halušky Labeta promícháme s bylinkami podle chuti (pažitka, majoránka, česnek, pórek). Přidáme vodu a promícháme. Z připraveného těsta tvarujeme kuličky, které smažíme dozlatova v rozpáleném oleji.
Vytisknout recept
Suroviny
Suroviny
- Halušky Labeta
- 6 g soli
- 350ml vody
- čerstvé bylinky podle chuti
Použité produkty