Jahodové knedlíky se skořicí

Přišli jste z trhu s košíkem plným krásných červených jahod, nebo vám jen zkrátka v mrazáku zbyly jahody z loňské sklizně? Připravte si k obědu či jako poctivý poobědový moučník jahodové knedlíky. Milují je děti i dospělí, tak proč jim neudělat radost! S našimi surovinami máte navíc jistotu, že se vám povedou naprosto dokonalé knedlíky.
Postup
Postup
Směs na halušky smícháme s vodou, necháme odpočinout. Pracovní plochu posypeme polohrubou moukou, aby se těsto nelepilo a lžicí vykrajujeme bochánky těsta, které plníme jahodami. Knedlíky vkládáme do vroucí vody na cca asi 15 minut. Polijeme rozpuštěným máslem a posypeme moučkovým cukrem, Skořicových cukrem Labeta, kakaem nebo osmaženou strouhankou.
Vytisknout recept
Suroviny
Suroviny
- Bramborové halušky Labeta
- 350 ml vody
- jahody
- Skořicový cukr Labeta
Použité produkty