Jablkové řezy bez lepku
Receptů s jablky není zkrátka nikdy dost. Souhlasíte? Pokud ano, máme tu pro vás další osvědčený recept. Tentokrát se jedná o nadýchané bezlepkové jablkové řezy. Hodí se k odpolední kávičce i jako chutný dezert po dobrém obědě. A protože jablka má rád snad každý, můžete jej připravit i nečekaně ohlášené návštěvě.
Postup
Postup
Všechny suroviny smícháme, těsto vlijeme na vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný menší plech a pečeme při 160 °C po dobu asi 35-40 minut.
Náš tip
• rozinky můžeme nahradit sekanými vlašskými ořechy
Vytisknout recept
Suroviny
Suroviny
- 200 g Univerzální směsi bez lepku Labeta
- 100 g cukru
- 2 vejce
- 50 g rozpuštěného másla
- 150 g strouhaných jablek
- 2 lžíce mléka
- hrst rozinek
- 2 lžičky Kypřicího prášku do pečiva bez lepku Labeta
Použité produkty