Čokoládové chai-matcha kuličky

Nechte se unést exotickým spojením chutí s čokoládovými chai-matcha kuličkami! Každé sousto je plné bohaté čokolády a hřejivých koření chai, oživených osvěžující matchou, což dává nový rozměr vašemu snackování.
Postup
Postup
Kešu oříšky a kokos mixujte v kuchyňském robotu, dokud nevytvoří světlou drobenku. Přidejte koření, sůl, vanilkový extrakt, datle a kakao a mixujte ještě pár minut, dokud se ingredience nezačnou spojovat a nevytvoří těsto.
Z těsta vyválejte kuličky a obalujte v matcha prášku. Skladujte v chladničce ve vzduchotěsné nádobě.
Vytisknout receptSuroviny
Suroviny
- 1 hrnek kešu oříšků
- 1 hrnek sušeného kokosu
- 1 lžička směsi „chai“ koření
- 1,5 lžičky mleté skořice
- 1⁄2 lžičky mletého hřebíčku
- 1⁄2 lžičky mletého muškátového oříšku
- 1⁄4 lžičky soli
- 1 lžička vanilkového extraktu
- 10 datlí medjool (vypeckovaných)
- 4 - 5 lžic Kakaového prášku BIO Iswari
- Matcha prášek BIO Iswari
Použité produkty