Česneková pomazánka s pohankou
Přemýšlíte, čím si namazat čerstvě upečený chléb? Nebo chcete připravit rychlé pohoštění pro návštěvu? Skvělá pomazánka doplněná na vitamíny a minerály bohatou pohankou je trefou do černého!
S laskavým svolením Kristýny Chadrabové @nonglutine, která recept vymyslela, upekla, vyfotila a umožnila nám jeho použití.
Postup
Postup
Ve velké míse si smícháme pomazánkové máslo a majonézu. Prolisujeme česnek a přidáme nastrouhaný eidam. Pořádně promícháme a nakrájíme nebo nastříháme pažitku. Nasypeme lžíci naklíčené pohanky a dochutíme solí a pepřem. Dozdobíme rukolou a posypeme semínky pohanky.
Vytisknout receptSuroviny
Suroviny
- 300g pomazánkového másla
- 4 velké stroužky česneku
- 1 lžička majonézy
- 50 g sýru typu Eidam
- sůl a pepř
- dle chuti a na ozdobení – nasekaná pažitka, lístky rukoly, Naklíčená pohanka BIO Labeta
Použité produkty