Bramborová pizza

Není pizza jako pizza. Ta naše je totiž bramborová! A vůbec to není na škodu, ba naopak. Vláčné těsto připravíte levou zadní. A další ingredience? Inspirujte se naším receptem, nebo zapojte vlastní fantazii a nechte promluvit vaše chuťové pohárky. Výsledek určitě bude stát za to!
Postup
Postup
Ze směsi a vody vypracujeme hladké těsto, které vyválíme na pečícím papíru dle velikosti plechu na jednu nebo dvě tenké placky. Těsto potřeme kečupem, posypeme kořením na pizzu, poklademe plátky šunky a zasypeme strouhaným sýrem. Pečeme v troubě na 190 °C asi 15-20 minut.
Vytisknout receptSuroviny
Suroviny
Varianta s Bramborové těsto:
- 400 g sypké směsi
- 400 ml vody
- 300 g šunky nakrájené na plátky
- 200 g kečupu
- 2 g koření na pizzu
Varianta s Bramborové knedlíky 400 g:
- 400 g sypké směsi
- 400 ml vody
- 300 g šunky nakrájené na plátky
- 200 g kečupu
- 2 g koření na pizzu
Varianta s Bramborové knedlíky 330 g:
- 330 g sypké směsi
- 330 ml vody
- 270 g šunky nakrájené na plátky
- 160 g kečupu
- 1,5 g koření na pizzu
Použité produkty