Raz dva navařeno...

  • Domů
  • Aktuality
  • Voňavé psaní #18 Trendy v zavařování 2023? Zelenina v hlavní roli!

Voňavé psaní #18 Trendy v zavařování 2023? Zelenina v hlavní roli!

01.08.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pojďte s námi objevit nejnovější trendy v tomto tradičním umění. Připojte se k nám a objevte, jak můžete svou kuchyň transformovat v laboratoř chutí a vůní!
 
1. Zelenina v hlavní roli! okurky, žampiony, cuketa, papriky, řepa,...Jejich pestrost chutí a textur poskytuje nesčetné možnosti pro experimentování. Kombinujte tvary, druhy, koření, přidejte ovoce, vyzkoušejte rajčatový džem...
 
2.Exotické koření a bylinky! Kdo říká, že zavařování musí být tradiční? Zkuste přidat do svých receptů trochu exotiky pomocí netradičních koření a bylinek. Kurkuma, koriandr nebo chilli mohou vašim zavařeninám dodat úplně nový rozměr.
 
3. Zavařování celých plodů Trend zavařování celých plodů, jako jsou malé okurky, třešně nebo meruňky, je na vzestupu. Tyto zavařeniny nejenže vypadají skvěle, ale jsou také úžasným doplňkem k různým pokrmům.
 
4. Zero waste Využijte každého kousku ovoce a zeleniny, čalamády jsou pro vás to pravé. A samozřejmě, nakupujte větší balení žerlírovacích produktů pro méně odpadu.
 
Ponořte se do nových trendů a učiňte z letošního zavařování nezapomenutelnou záležitost. Vše potřebné pro experimentování s novými trendy pro Vás máme  do 15. srpna se slevou 5 %
 
 
Přejeme vám krásné léto plné chutí a těšíme se na vaše úžasné zavařené poklady!
 
Vaše Labeta
 
 
Přihlašte se k odběru našeho NEWSLETTERU a získejte 5% slevu na vaše nákupy, zajímavé recepty i další novinky.