Raz dva navařeno...

  • Domů
  • Aktuality
  • Voňavé psaní #10 Připravte se na sladkou sezónu zavařování s námi!

Voňavé psaní #10 Připravte se na sladkou sezónu zavařování s námi!

18.05.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

Krásný jarní den!

Blíží se sezóna, kdy na zahradách začne dozrávat první ovoce a my jsme tu, abychom vám z něj pomohli vykouzlit dokonalé džemy, marmelády, sirupy i želé.

Hvězdou sezóny je bezesporu náš BIO TŘTINOVÝ ŽELÍROVACÍ CUKR - vyrobený z bio třtinového cukru z kontrolovaného ekologického zemědělství.

BIO Třtinový želírovací cukr 3:1 je tím nejlepším, co můžete použít pro dosažení dokonalého želírování vašeho oblíbeného ovoce.
S důrazem na kvalitu a přírodnost přináší jedinečnou kombinaci BIO třtinového cukru a pektinů - živin přirozeně se vyskytující v ovoci. Je zcela bez konzervantů. BIO Třtinový želírovací cukr 3:1 zajišťuje skvělou konzistenci a pevnost vašeho džemu a je speciálně navržen pro sladké ovoce. Ať už máte rádi jahody, maliny, meruňky nebo broskve, naše směs vám zajistí skvělou konzistenci a intenzivní ovocnou chuť. S naším želírovacím cukrem budete mít dokonalý zážitek z každého sousta.
 
PRO ZAVAŘOVÁNÍ MÁME VŠE!
 
Naše široké portfolio želírovacích přípravků je připraveno poskytnout vám vše, co potřebujete k úspěšnému zavařování. Bez ohledu na to, zda máte před sebou hromadu jahod, sladkých švestek nebo šťavnatých meruněk, naše želírovací přípravky jsou skvělým společníkem na vaší kulinářské cestě.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaše LABETA

 

Přihlašte se k odběru našeho NEWSLETTERU a získejte 5% slevu na vaše nákupy, zajímavé recepty i další novinky.