Jak vybrat želírovací přípravek?
20.08.2020
JAKÉ OVOCE MÁTE? Želírovací přípravek vybírejte s ohledem na ovoce, které budete zavařovat – čím sladší ovoce, tím vyšší poměrové číslo (2:1, 3:1, 4:1) v názvu výrobku volíme (použijeme méně cukru).
- 1 díl kyselého ovoce : 1 díl cukru
- 2 díly kyselejšího ovoce : 1 díl cukru
- 3 díly sladkého ovoce : 1 díl cukru
- 4 díly nejsladšího ovoce : 1 díl cukru
DO DŽEMU I MARMELÁDY PATŘÍ CUKR
- Rozmyslete si, zda použijete vlastní zakoupený cukr, pak volte malé sáčky nebo si od nás koupíte hotovou směs, včetně cukru.
- Máte radši třtinový cukr nebo fruktózu? I tyto varianty nabízíme.