Raz dva navařeno...

Předvánoční novinky

01.12.2015

Dárkem posledních dní je spuštění nového kuchařského blogu, na němž Labeta spolupracuje s profesionálním kuchařem Janem Hlůžkem, finalistou soutěže kuchař roku. Už jste jedli lososového tataráčka či salát z červené řepy? Chtěli byste si uvařit bezlepkové menu podle šéfkuchaře restaurace Air club, FBA Praha či si připravit nějaký sladký dezert? Pak jsou stránky varimeslabetou.cz určeny i pro vás. Navíc zde najdete mnoho užitečných informací, které při přípravě pokrmů jistě oceníte. Například zjistíte, že při vaření těstovin by strávníci měli čekat na těstoviny a ne těstoviny na strávníky. Dozvíte se také, že neosolenou vodu přivedete k varu dříve než osolenou.

Nejen pro naše zákazníky pak Jan Hlůžek zkouší produkty Labeta, které upravuje podle vlastní fantazie. A tak místo klasického makovce připravil makovec zdobený kandovanou citronovou kůrou.

Součástí kuchařského blogu je i poradna profesionálního kuchaře. Nedaří se vám při vaření či pečení? Zajímáte se o kvalitu toho, co jíte? Neváhejte napsat odborníkovi.

Kuchařský blog je jen jedním z mnoha dárků, které Labeta připravila nejen pro své zákazníky. Během letošního roku navíc uvedla na trh několik novinek, ať už se jednalo o müsli či nové bezlepkové produkty. Novinkou posledních dní jsou pak směsi na přípravu světlých a tmavých muffinů.

Kromě nových produktů připravuje pro zákazníky pravidelné slevy. Nyní probíhá akce 2+1 zdarma na vánoční cukroví nebo náplně. Až do 13. prosince získáte k objednávce na 600 korun kalendář Labeta zdarma.