Raz dva navařeno...

Poradna "jak na to"?

Tipy a triky na dokonalé grilování bez masa

Tipy a triky na dokonalé grilování bez masa

Který sýr na gril je nejvhodnější? Při grilování sýrů použijte ty, které se teplem nerozpouští. Pevné sýry jako halloumi nebo Oštiepok můžete dát rovnou na gril, měkčí sýry typu hermelín, tvarůžky či...

Pektin - skvělý přírodní pomocník pro zavařování a želírování

Pektin - skvělý přírodní pomocník pro zavařování a želírování

Přírodní citrusový pektin ve formě prášku je skvělým pomocníkem pro zdravé zavařování a želírování. Tím ale jeho role nekončí. V potravinářství se používá také jako bezpečný přírodní stabilizátor, emulgátor...

Čaj Matcha: chytrá alternativa kávy i silný antioxidant

Čaj Matcha: chytrá alternativa kávy i silný antioxidant

Zázračný zelený prášek není jen trend  Tento čaj by doma měli mít jak vyznavači zdravého životního stylu, tak lidé, kteří hledají alternativu kávy. Dokáže totiž předat tělu energii na celý den. Matcha...

Jak na šťavnatý burger bez masa?

Jak na šťavnatý burger bez masa?

aneb jak na burgery bez masa Proč si dát burger bez masa? Burgery bez masa jsou jasnou volbou pro lidi, kteří jsou vegetariáni nebo vegani. To ovšem neznamená, že jsou určené jen pro ně. Vyměnit...

Jáhlová mouka v praxi – jak ji správně používat?

Jáhlová mouka v praxi – jak ji správně používat?

aneb jak s jáhlovou moukou pracovat V článku se dozvíte: Jaké jsou benefity jáhlové mouky a proč ji vlastně používat? Jak jáhlovou mouku kombinovat s ostatními moukami? K čemu se jáhlová mouka nejlépe...

Pohanková mouka v praxi – jak ji správně používat?

Pohanková mouka v praxi – jak ji správně používat?

aneb jak s pohankovou moukou pracovat V článku se dozvíte: Jestli je každá pohanková mouka bezlepková? Jaké jsou její benefity a proč ji vlastně používat? K čemu se pohanková mouka nejlépe hodí a jak...