Krokety z haluškového těsta

Krokety z haluškového těsta

Každý z nás čas od času trochu zhřeší. Někteří ujíždějí na sladkém, jiní dávají přednost masu a někteří zkrátka a dobře neodolají smaženým kroketám. Přesně pro tyto případy pro vás máme recept na vynikající krokety z haluškového těsta. Ať už do nich přidáte bylinky, česnek či jinou vaši oblíbenou ingredienci, během chvilky se můžete těšit na křupavé bramborové krokety.

postup

Směs na Halušky Labeta promícháme s bylinkami podle chuti (pažitka, majoránka, česnek, pórek). Přidáme vodu a promícháme. Z připraveného těsta tvarujeme kuličky, které smažíme dozlatova v rozpáleném oleji.

 

suroviny

Halušky Labeta, 6 g soli, 350ml vody, čerstvé bylinky podle chuti

Použité produkty
Vytisknout
Vaříme s Labetou