Jablkový koláč bez lepku

Jablkový koláč bez lepku

Receptů s jablky není zkrátka nikdy dost. Souhlasíte? Pokud ano, máme tu pro vás další osvědčený recept. Tentokrát se jedná o nadýchaný bezlepkový jablkový koláč. Hodí se k odpolední kávičce i jako chutný dezert po dobrém obědě. A protože jablka má rád snad každý, můžete jej připravit i nečekaně ohlášené návštěvě.

postup

Všechny suroviny smícháme, těsto vlijeme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové formy a pečeme při 160 °C po dobu asi 35-40 minut.

 

Náš tip

rozinky můžeme nahradit sekanými vlašskými ořechy

 

suroviny

200 g Univerzální směsi bez lepku Labeta, 100 g cukru, 2 vejce, 50 g rozpuštěného másla, 150 g strouhaných jablek, 2 lžíce mléka, hrst rozinek, 2 lžičky Kypřicího prášku do pečiva bez lepku Labeta

Použité produkty
Vytisknout
Vaříme s Labetou