Raz dva navařeno...

Low-carb toust s houbovým ragú

Rychlé tousty určitě potěší vaše chuťové buňky. Dejte si je k večeři nebo třeba jako zajímavý předkrm.

Děkujeme @rebarboras_kitchen, která recept vymyslela, připravila a vyfotila pro nás.

Postup

Postup

Chlebovou placku na toust připravte podle návodu na obalu (směs rozmíchejte s vejcem a vodou a na pánvi upečte placku). Hotovou placku rozkrojte na trojúhelníčky (můžete prokrojit i podélně, pokud chcete tenčí) a z obou stran opečte na grilu či pánvi lehce do křupava.

Očištěné žampiony nakrájejte na menší kousky a orestujte je na ghí nebo másle. Na závěr je zakápněte smetanou, přidejte lžičku hořčice, worcestru a dochuťte solí a pepřem.

Žampionové ragú navrstvěte na opečené tousty, dozdobte čerstvými bylinkami či microgreens a podávejte.

Vytisknout recept

Suroviny

Suroviny