Low-carb toust s houbovým ragú
Rychlé tousty určitě potěší vaše chuťové buňky. Dejte si je k večeři nebo třeba jako zajímavý předkrm.
Děkujeme @rebarboras_kitchen, která recept vymyslela, připravila a vyfotila pro nás.
Postup
Postup
Chlebovou placku na toust připravte podle návodu na obalu (směs rozmíchejte s vejcem a vodou a na pánvi upečte placku). Hotovou placku rozkrojte na trojúhelníčky (můžete prokrojit i podélně, pokud chcete tenčí) a z obou stran opečte na grilu či pánvi lehce do křupava.
Očištěné žampiony nakrájejte na menší kousky a orestujte je na ghí nebo másle. Na závěr je zakápněte smetanou, přidejte lžičku hořčice, worcestru a dochuťte solí a pepřem.
Žampionové ragú navrstvěte na opečené tousty, dozdobte čerstvými bylinkami či microgreens a podávejte.
Vytisknout receptSuroviny
Suroviny
- 1 balení Italské rychlé pánve Labeta
- 1 vejce
- voda
- 250 g krémových žampionů
- 2–4 lžíce 30% smetany (smetana může být živočišná i rostlinná)
- 1 lžička dijonské hořčice
- 1 lžička Worcestrové omáčky bez lepku Labeta
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- bylinky dle vlastní chuti nebo mikrobylinky na ozdobu
Použité produkty