Raz dva navařeno...

Dotazy k výrobkům

Vážení zákazníci,
zde jsme vytvořili prostor pro vaše dotazy týkají se našich výrobků, na které vám odpoví naši technologové.

Prosíme, aby váš dotaz postihoval vše podstatné, abychom pro vás zajistili co nejpřesnější odpověď. Odpověď dostanete do svého e-mailu a naleznete ji i na těchto www stránkách v archivu dotazů.

Položit nový dotaz

Potvrzuji, že jsem byl/a seznámen/a s účelem, dobou zpracování a dalšími podmínkami ochrany osobních údajů uvedenými zde a souhlasím s nimi.

Vybrané dotazy

Dotaz:Složení Želírfixu 2:1 a 1:1-19.07.2018

Mám velmi dobré zkušenosti s Želírfix 1:1 a 2:1. Množství cukru dávám s ohledem na zralost a kyselost ovoce. Zajímalo by mě, jaké je přesné chemické složení...

Stanislava

Dotaz:Typ soli ve výrobcích Labeta-02.07.2018

Dobrý den, mám celiakii a mám alergii na jód. Chtěla bych vědět jakou sůl používáte do všech vašich výrobků. Děkuji za odpověď

Jindřiška

Dotaz:Stopy vajec, mléka, sóji-17.12.2017

Dobrý den,aktuálně mám kvůli synovi striktní dietu i co do stop vajec, mléka, sóji. Jsou produkty - konkrétně chlebové směsi bez stop těchto alergenů? 

Tereza

Dotaz:Disiřičitan sodný v bezlepkových výrobcích-15.10.2016

Dobrý den, když jsem zjistila, že Labeta vyrábí bezlepkové směsi, zajásala jsem. Bohužel jen do chvíle, kdy jsem si přečetla jejich složení. Kromě lepku...

Denisa

Dotaz:Obsah sóji v Jíšce světlé bez lepku-25.09.2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na původ rostlinné vlákniny, kterou obsahuje vaše světlá jiška bezlepku. Mám alergii na lepek i na sóju a tak bych ráda...

Jana

Dotaz:Kontaminace lepkem-28.07.2016

Dobrý den, s radostí jsem uvítala, když jsem našla v obchodě váš výrobek - jedlou sodu - bez uvedení možné kontaminace lepkem. Protože vaše firma vyrábí...

Jana H.

Dotaz:Obsah sachardidů - Muffins kakaové-23.06.2016

Dobrý den, zakoupila jsem dcerce, která je celiak a bohužel zároveň i diabetik, balení Muffins kakaových bez lepku. Abych jí je mohla upéct, potřebovala...

Jana D.

Dotaz:Přidávání aromat-12.05.2016

Dobrý den, proč jsou ve vašich výrobcích umělá aromata (a to i ve výrobku určeném přímo pro děti - dětské řezy bez lepku)? Proč nedáváte přírodní - vanilku...

Markéta T.

Dotaz:Zahuštění bezlepkové omáčky-15.03.2016

Dobrý den, když zahuštuji omáčku bezlepkovou moukou, druhý den je řidká jako polévka. Prosím poraďte, čím zahustit. Jsem celiak.

Jana