Novinka pro milovníky domácích džemů | 14.05.2019

Pro letošní želírovací sezónu jsme pro vás připravili 3 fixy s ovocným pektinem pro kyselé, méně kyselé a sladší ovoce.  Neobsahují nic jiného než cukr, pektin a kyselinu citronovou. Proto ovoce miluje Labetu a proto Labeta miluje vaše džemy.

 

Také se těšíte, až na nás vykouknou první jahody? A až se všichni nabaží čerstvého ovoce, knedlíků a koláčů, tak se pustíte do výroby domácích džemů a marmelád?

Pro letošní želírovací sezónu jsme pro vás připravili 3 produktové novinky s ovocným pektinem pro kyselé, méně kyselé a sladší ovoce. Neobsahují nic jiného než cukr, pektin a kyselinu citronovou.

  • Varianta Jamfix 1:1 je určená pro poměr 1 kg ovoce a 1 kg cukru, tedy pro ovoce, které potřebuje hodně dosladit.
  • Jamfix 2:1 je připraven pro lehce kyselé ovoce – na 1 kg ovoce, je potřeba 0,5 kg cukru.
  • Jamfix 3:1 je ideální pro 1 kg sladšího ovoce, které zasypte 330 g cukru.

Chtěli byste vidět celý sortiment pro zavařování, klikněte sem a dostanete se na přehlednou tabulku.

Připravte se, ať Vás příval ovoce nezaskočí J

Přejeme fajn želírovací sezónu

Vaše LABETA

Zpět na výpis aktualit
Vaříme s Labetou